Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zeg, ik ben geen sexpop.

Is het raar dat ik verwacht dat mijn huidige bedpartners wel enigszins ervaren zijn? Lijkt me niet toch. 

Met wat vriendinnen sta ik lekker te dansen op de dansvloer. Speels en onbevangen. Even geen problemen of zorgen. Ineens duikt daar, tussen een dampende, dansende mensenmassa, een wel hele leuke jongen op. Ik zie hem, hij ziet mij. En ik denk: 'yes'. Na wat ingewikkelde, semi-interessante, moves over en weer komen we steeds dichter bij elkaar. Voor we het weten dansen we een gat in de avond en lijken we als een blok voor elkaar te gaan - mij hoor je niet klagen.

Tot vroeg in de ochtend feesten we door en strompelen we na dit alles de slaapkamer in. Terwijl we in bed gaan liggen, beginnen we voorzichtig te zoenen. Aftastend, teder, leuk. We rollen over elkaar heen, kusjes worden uitgedeeld – niets extreems. Stukken katoen houden ons gescheiden. Totdat hij me ineens beetpakt en me op zich trekt. Met zijn handen pakt hij me stevig bij mijn schouders vast, waarop mijn hele lichaam als een blok kaas op een rasp wild heen en weer wordt getrokken. In totale verbijstering laat ik me op en neer vegen langs zijn lichaam. Wat is dit in godsnaam? Het doet eigenlijk een beetje pijn, laat staan dat er iets van genot in mij toeneemt.

Aan zijn gekreun te horen, vermaakt hij zich prima. Oohh…damn it, dit heb ik weer. En waarom durf ik nu niets tegen hem te zeggen? Lafaard, bang om hem te kwetsen zeker. Overdag de grootste praatjes, maar in bed: ho maar. Nog steeds word ik wild over zijn lichaam heen en weer geslingerd, en ben ik bang om hem te kwetsen. Schietgebedjes vliegen de lucht in: please laat hem snel klaar zijn! En dan komt de verlossende kreet.

Snel kruip ik van hem af naar de andere kant van het bed. Uit totaal protest draai ik hem de rug toe. Zo.

Wat een afknapper. Dag sprookje. Doei toch-niet-zo-leuke-jongen. Ineens snap ik waar de term ‘schuren’ vandaan komt. Maar dat was echt van toen we 12 waren? In mijn beleving is er niets mis mee om een beetje liefde en samenspel toe te voegen aan dit soort avondjes. Dus als je wilt schuren, pak dan gewoon een sexpop.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren