Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

MARLIES DEKKERS EN VLIEGENDE RATTEN.

Er heerst een taboe op haat, boosheid en negativiteit. Mindfull denken, een glimlach op je gezicht, yoga en chia zaad is helemaal het ding. Begrijp me niet verkeerd, ik heb ook een hekel aan negativiteit, maar soms, heel soms, dan kan ik niet anders.

Het is af en toe lekker om te haten? Lekker tegen de autoriteiten aan te trappen of ongezoute meningen over tafel gooien. Dikke vette schijt en je tong uitsteken naar een politie agent. Heerlijk. Sterker nog; ik moet het op z’n tijd. Dan heb ik me een tijdje voorbeeldig gedragen en dan floep: daar gaat de kont tegen de krib. Mag ik?

Neem nou duiven. Gore, irritante geluidproducerende beesten zijn het. Met name als ze hun thuishonk op de vensterbank naast je bed hebben gevonden. Of hoe ze het elke keer weer flikken om rakelings langs de wielen van je fiets weg te vliegen. Hij hangt gelukzalig in de lucht, ik hang met m’n voortanden op de moterkap. En hoezo zijn deze vliegende ratten gekoppeld aan trouwen? Hallo: Trouw-en. De meest romantische dag uit je leven en daar zou je dan deze roekoeënde beestjes bij moeten laten uitvliegen? Met een beetje geluk poepen ze ook nog op je trouwjurk van 2,000 euro, voor een summum aan ‘geluk’.

Waar ik ook echt een hekel aan heb is de lingerie van Marlies Dekkers. Sorry hoor, maar hoezo zou je zoveel ingewikkelde touwen om jezelf heen snoeren, zodat je door de stad loopt als een levende rollade? Snap ik niets van. En waarom moet dat dan ook altijd zo in het zicht? Daar krijg ik nou echt jeuk van. En de neiging om er aan te trekken. Wat me opvalt is dat het altijd de, met alle respect, wat gezettere mid 40-ers zijn die voor een Marliesje kiezen en dan het idee hebben een mid 30-er te zijn. Helaas Simone, wij 30-ers hebben gewoon lekker fluoriserende setjes van de HM aan, die niet boven je koltrui uitkomen. Wij hebben denk ik ook geen koltrui aan, trouwens.

Zo, dat is er ook weer uit. Lekker hoor, nu kan ik weer maatschappelijk gewenst positief en vrolijk zijn. Dank u.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren