Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ik ben een selectieve feeder, met moodswings.

Ge-nieten, vind ik het om mensen te voeren, blij te maken met lekker eten. Dagen kan ik vullen met taarten bakken, gerechten bedenken, bladeren door kookboeken. Ik droom van etentjes bij ons in de tuin, welke vis de volgende keer op de bbq mag en wie we dan allemaal weer zouden uitnodigen. En ik geniet er misschien stiekem ook wel een beetje van om andere vol te proppen. Die gelukzalige smoeltjes naderhand, dat vind ik nou heerlijk. Hoe kan je eten nu onboeiend vinden? Dat snap ik nou echt niet.

Gekgenoeg, heb ik dit alleen niet bij iedereen en zeker ook niet altijd - bij mij is namelijk nooit iets nooit en altijd niet altijd, maar dat terzijde. Ingewikkeld. Soms denk ik ook; loop ff lekker zelf naar de keuken met je luie reet, je weet toch ook hoe een waterkoker werkt? Nou dan. Dan ben ik moe of ik vind je niet leuk (genoeg). Dus als je bij me thuis bent en ik maak niets voor je klaar, kan je daar je conclusies uit trekken.. Maar doe maar moe, want die andere klinkt zo ongezellig.

Dat maakt mij een selectieve feeder, met moodswings. Ja, dat past ook meer bij mij. Ik vind het namelijk ook heerlijk om betutteld te worden. En ook dat is selectief, trouwens. Zo zijn er maar weinig die ik toevertrouw een bakkie voor me te laten maken. Serieus: een kop koffie, zal je misschien denken? Maar dit is een heilig stukje grond voor mij. De hoeveelheid koffie, de grootte en de sterkte (niet van die slappe hap) is allemaal van groot belang. En dan de melk niet te vergeten; een goeie sloot, halve container voor je gevoel, Amandel, Soya gezoet met appelextract of soms heb ik hele 'normale' bui en wil ik de koe. Per dag(deel) of stand van de maan kan dit verschillen. Op zomerse dagen wil ik trouwens een expresso. Niet te doen toch? Maar als je me de juist bak voorschotelt, straal ik alsof het de eerste lente dag in Maart is.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren